С пари от тръст „Синя България” Батков купи ЦСКА, продава чужденците на Рубин

Apr 8, 2015     zhelyo     4721
ул. ЛЕГЕ - Пореден скандален сюжет разтърси грандовете на родния футбол. Собственикът на Левски Тодор Батков е използвал натрупаните от тръста "Синя България" дарения срещу акциите на клуба, за да стане новият таен мажоритарен собственик на ЦСКА.


Информацията, че адвокатът е новият собственик на тима от Борисовата градина бе потвърдена от Търговския регистър и трима човека във Facebook.


Плановете на Батков били да си отмъсти за Казанската афера отпреди години и да продаде всички чужденци на ЦСКА в Рубин (Казан), а с получените 73 лева да финансира още 8 минути живот на Левски или 2 квадратни метра замазка на новия сектор А на Герена.
"Това не е съгласувано с тръста, но отново ще минем с една почти гневна декларация в Интернет" - обявиха ядосаните "сини" фенове, които за пореден път ще са близо до това да обявят война на Батков, но няма да се случи.


Същевременно от ЦСКА все още няма яснота кои са другите собственици, ще има ли лиценз и дали е вярно, че Марин Оршулич е случайно попаднал в състава на "червените" бивш баскетболист, правещ заслони като за борба под коша при високи центрирания.


zhelyo

На кой отбор Батков ще бъде по-успешен собственик?

Избери отговор!
Край