Футболният ЦСКА - основен консултант по Бюджет 2014

Dec 11, 2013     zhelyo     4272
ЦСКА и ръководствата на тима от последните 6 години са били в основата на приетия в понеделник Бюджет 2014, призна министърът с винаги потните бузи и виновното изражение на човек, изял сам цяла торта.


"Ще емитираме нови външни дългове и само ЦСКА има опита, с който да ни покаже как става това, без да фалираме" - сподели същият министър, чиято прическа изглежда като шапка на чукотски рибар.


Както е известно, новият бюджет ще има разходна част, която ще покрие държавния еквивалент на плащането на комисионни за мениджърите, осигуряващи трансферите на треторазредни португалци и бразилци, а само ЦСКА може да се справи с това без никакви налични пари да похарчи няколко десетки милиона евро.
Междувременно ще се потърсят съвети и от другия грант в страната Левски, където финансовата ситуация също не е цветуща, но пред медиите е създадена илюзията, че всичко е стабилно, за да се попие опит за това как през идната година фалиралата държава да изглежда за гражданите си като бананова република със солиден икономически ръст.


zhelyo

Изиграй скуката с игри, книги и много забавни продукти от Ozone.bg

 

Ще помогне ли ЦСКА на правителството?

Избери отговор!
Край