Тотнъм - Арсенал (Предварително по минути™)

Jul 10, 2020     zhelyo     4915
Трябва да изцедим каквато и да е футболност, преди 6-тата вълна COVID-политкоректност да затрие света и да може да се играе само на камък-ножица-хартия, но без камъка и ножицата. Ето неделно дерби между едни от клетниците, които още се надяват да стигнат до място поне за Интертото.

'Начало - Двата тима влизат в мача окрилени от оптимистичната идея, че няма как всички да се издънят в тоя мач и поне малко радост или спокойствие ще има на терена. Освен ако Стойчо Стоилов не ги извади преди края на мача, това не го подозират.

'12 - 1:0! Стивън Бергвайн обшишва вратата на топчиите, след като Давид Луиз спъва погрешка Муса Сисоко, защото всъщност е расист и не прави разлика между тъмнокожи хора.
'23 - Мачът е подновен, тъй като след гола Бергвайн си чуперти ръцете пред лицето, присъединява се към подобните тик-ток глупости и Деле Али и нещо се оплитат, вадят си очите, настъпва паника, идват лекари да им върнат очните ябълки в очните дъна и така.

'32 - 1:1! Гендузи вкарва и обикаля всички, присъстващи на стадиона, за да ги пита колко им е заплатата. На тези с по-ниски заплати се смее в лицата и плюе коронавирус.

'43 - Моуриньо прави благотворителна акция да събере апарати за обдишване на всички, оплюти от шашавата гендуза, когото чувства по някакъв съвсем обясним начин като свой син.

Почивка. СЗО взимат стръкче коса от Микел Артета, за да разработят нов вид маски, през които не може да премине нищо.

'55 - 1:2! Обамеянг вкарва, за да мирясат леко тия, дето залагат на него във фентъзито. Тия, дето се надяват на Лаказет да изгрее, не мога да ги разбера.
'66 - Червени картони за Ламела и Гендузи, които биха могли да станат по-неприятни, само ако се запишат да участват във Фермата.

'77 - Гранит Джака и Ерик Даяр си влизат взаимно, което кара пеперуда на другия край на света да се взриви.

'88 - Дузпа за Тотнъм е отменена чрез системата за врачуване VAR. Ектор Балерин събаря Хюн Мин Сон Сон Жмо, но при повторението се вижда, че това е чиста дузпа и става логичното - видео асистент реферите я отменят.

Край. Тотнъм си мечтае за Петьо Хубчев.

Кой ще хване място в ШЛ?

Избери отговор!
Край