Локо Пловдив - ЦСКА (Предварително по минути™)

Nov 2, 2018     zhelyo     5095
А група се задълбочава и не бива да изпущаме сюжетната нишка. Следим:

Досами началото на мача - Фенове на пловдивското Юве подписват фасадата на стена, изолирана по програмата за енергийна ефективност с надпис LOKO PD, HIRO6IMA WE ARE HERE!

'2 - Мачът започва с час закъснение, заради писмо до Крушарски от ЕК, че зимното време не важи за него.
'9 - Тиаго отиграва ефективно топка към Мауридес, който пропуска изгодно положение. Възрастен фен на домакините го сравнява за славните отигравания на бившия играч на Локото – Иламе Халими.

'22 - 1:0 за Локото! Гол бележи Анте Аралица, след като топката се търкаля 10 минути преди да се удари в чим, нарочно сложен пред Микимаускас.

'35 - Треньорите дебатират спорно съдийско отсъждане, но и двамата не говорят на родния си език, а на друг, който са научили в чужбина.

'41 - Феновете на Локото възмутени от проведения празник “Halloween”, издигат транспарант, че именно те първи са припознали истинските цветове с надпис “ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО БЯЛ“.

Почивка -  Хараламбиев преиздава фалшивия паспорт и студентска книжка на защитника Мустафа Абдулхани, прекръствайки го на Митко Удоджи. 
'59 - Из форумите и фен страниците във фейсбук на ЦСКА отново изскачат познатите Хараламбита, Пурковци, Спиридоновци и Прокопита.

'68 - ГОЛ! 1:1 Румен Финто асистира на влезлия като смяна на тръгващия за дискотека Мауридес – Али Сол и премълчан пипер, за да не ни баннат във фейсбук за расизъм. Миналогодишния голмайстор от Северна Албания е непоколебим и от близко разстояние бележи. 

'80 - Всички искат да излязат на пистата и да покажат юмруци, но този път „клетката“ на гостите е заградена от новата мрежа на А1, а Путин не смее да жертва силни момчета.

'85 - 2:1 за „армейците“. Този път точен е Киро от космическото, след ефектно изпълнен фал от 30 метра. Поради липса на спрей за очертание, съдията сричащият Стефчо от ГЕРБ ползва личния си крем за бръснене „Каро“.

'90+3 Край на мача. Всички се втурват към близкия отходен канал, за да търсят 8-те милиона за емблемата, че няма как Венци да не знае къде са парите.
Предал мача за нашия ефир: Double Neno
 

Дерби ли се води това?

Избери отговор!
Край