Фенове на ЦСКА обещаха да пращат SMS-и за спасението на Левски, ако сините бият Лудогорец в събота

Jun 1, 2023     zhelyo     4729
А ГРУПА - Последните два кръга на българското първенство по ритане на синтетично кълбо, изпълнено с въздух, се очаква да бъдат драматични като преговори за ротационна не!коалиция, даже по корем легнах.

Борещият се за 12-а поредна титла Лудогорец приема Левски, който има нужда от победа в борбата си за третото място, с което да си гарантират място в евротурнирите. За сините обаче има и друг стимул - ако успеят да надделеят над разградчани, те ще получат неочаквана подкрепа от своите вечни съперници - феновете на ЦСКА.

В социалните мрежи се разпространи кампания, инициирана от привърженици на „червените“, които обещават да пращат SMS-и за спасението на Левски, ако "сините" вземат точки от Лудогорец.
Също така в последния мач идната сряда именно червени и сини ще завършат шампионата, като мизата може да се окаже дори по-висока и пари да бъдат събирани чрез patreon абонаменти.

"Ако вземем титлата, ще им прехвърля моята половина от апартамента. Да се разбират с жената за другата половина, в която и без това ще си ударя гъза в тавана от кеф, ако станем шампиони" - обещава фен на ЦСКА, който тази събота ще стиска палци за своите срещу друг тим, който се казва ЦСКА.

"Дано ЦСКА бие ЦСКА в събота, а после ние да си ги бием в сряда. Така хем ще ни помогнат за третото място срещу другото ЦСКА, хем няма да станат шампиони, защото ще са непоносими. От друга страна, ако помогнат за дълга на НАП, може да не се озовем в ситуация, в която трябва да припознаем някое ЦСКА за Левски и съвсем да се обърка футболът" - прецизира личната си математика левскар.

 

Какви са очакванията ви?

Избери отговор!
Край