Стойчо се подсигури с 10 нови оправдания, ако ЦСКА не стане шампион

Feb 9, 2015     zhelyo     6850
АНТАЛИЯ - Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се подсигури с 10 нови оригинални обяснения, които да даде, ако ЦСКА не запази преднината си пред Лудогорец и се провали в битката за титлата.


Новите оправдания на старшията няма да струват на клуба почти нищо, освен нова оздравителна година и 2 пресконференции на Александър Томов, в които той обяснява, че скоро ситуацията в клуба ще е разкошна и Тончи Кукоч ще се кандидатира за император на Хърватия.


Все още няма информация какви са обясненията, дали са взимали участие в големи първенства и са с опит, или са евтини млади оправдания с неизвестен за широката публика потенциал.
Както е известно, треньорът на "червените" е признат спец при даването на обяснения, когато тимът се проваля в евротурнирите или изпуска титлата, позовавайки се на директиви, октоподи и мъже с комплексирано отношение към косата си.


В кетърингови медии пък веднага Младенов бе обвинен, че взима оправдания на килограм, загърбвайки школата на "армейците" за производство на собствени теории на конспирацията, за което сигурно е взел тлъста комисионна от Сорос.


zhelyo

Ще успее ли Младенов да се оправдае?

Избери отговор!
Край