Тотнъм - Арсенал (Предварително по минути™)

May 12, 2022     zhelyo     2695
В Северен Лондон ще се рита мач, възлов за разпределението на местата в топ 4 в прилежащото английско футболно първенство. Шпорите посрещат артилеристите, а резултатът ще определи съдбата на футбола до следващия ключов момент. Ето какво следва:

'Начало - Коментаторите са удивени от факта, че билетите за мача са били разпродадени и стадионът е пълен, тъй като не са виждали подобно нещо от Уулвърхемтън - Сити вчера.

'12 - 1:0! Хюн Мин Сон пробива като комшия в неделя сутрин и подава към Кулушевски, който вкарва с нисък удар по земята под плонжа на Рамсдейл въпреки усилията на вратаря да се метне на амбразурата като полуграмотен човек по темата Русия-Украйна из фейсбук.
'25 - Мартин Одегард и Пиер-Емил Хойберг влизат в единоборство, на което Netflix купува правата, за да направи нов сезон на Vikings.

'36 - 1:1! Бакайо Сака отбелязва като човек, който не подбира.

Почивка. В студиото коментатор и гост се опитват за разтеглят за десетина минути това, че резултатът е такъв и такъв и предстои едно полувреме, в което резултатът да се промени или остане същият.

'47 - Емерсон Роял и Гранит Джака получават червени картони, за да стане мач.

'58 - Мартинели звучи като общ профил на задръстени, но симпатични мъж и жена от Подгумер. 
'69 - Микел Артета пуска в игра Роб Холдинг не толкова от тактически мотиви, а като протест срещу капитализма заради изключителното му име, което би отивало на корпорация, недържаща на човешките права.

'80 - 1:2! Лаказет отбелязва с глава, надскачайки не само Хари Кейн, но и ръста на цените на природния газ.

Край. Антонио Конте напуска, викайки, че се чувства като Стойчо Младенов

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край