Северна Ирландия става България, ще играем на Европейско

Jun 15, 2015     zhelyo     5831
УЕФА - Северна Ирландия ще се прекръсти на България и ще се премести у нас, като ще използва символите и изкуствената коса на българския футбол.


Както е известно, малката страна е на път да се класира на Европейското първенство, заемайки едно от челните места в група F (този текст е писан преди мача им в събота с Румъния, като ако бият, ще са първи, а ако не бият - ще са втори - бел. zh.).


Същевременно България е готова да пропилее шансовете си за класиране (ако не го е направила още в петък при гостуването на Малта - тоя текст се пише дори преди тоя мач - бел.zh.)
По този начин България ше играе на Европейското първенство догодина с лиценза на Северна Ирландия, като треньорът на северноирландците Майкъл О'Нийл и настоящият треньор на лъвовете Ивайло Петев ще се бият кой да носи анцуга на първенството и кой да стои до другия като помощник без дрехи.


Коментаторът на спортни правни въпроси Георги Градев разкри, че спрямо законите на Нютън това е непозволено и спортните медии опровергаха, потвърдиха, опровергаха пак и накрая изшикалкавиха 12 публикации по въпроса заради кликовете.


zhelyo

Припознавате ли отбора?

Избери отговор!
Край