Португалия - Испания (Предварително по минути™)

Jun 15, 2018     zhelyo     5727
Световното надали ще е супер яко, но ще го следим с едното око. Ето го първият що-годе смислен мач от програмата на Мондиала:

'Химни - Испанският няма текст. Португалците се подиграват с това, като пеят все едно на гаден испански, но после уверяват, че всъщност са си пели техния португалски химн.

'Начало - На съдията ще му е трудно - Испания има повече футболисти на Реал, но пък Роналдо е от другите. Кои да подпре?
'12 - Диего Коща вече почва с лактито и дори буди симпатии към Пепе.

'23 - Серхио Рамос забременява Кристиано Роналдо с надеждата да го извади в майчинство.

'30 - Роналдо показва какъв невероятен атлет е, след като износва и ражда бебе само за 7 минути и се връща в игра, изяждайки плацентата за сила.

'38 - Всички вече осъзнават, че при успешно Световно първенство треньорът на Испания ще бъде Хулен, а при неуспешно - хулен. Смешка alert! (тоя текст е писан преди смешката да е още по-смешна!)

'44 - 1:0! Директно от центриране! Зачитат гола на Желсон Мартинс въпреки, че май Роналдо закач центрирането. Милиони, ощетени във фентъзито излизат на протест.
Почивка. Давид Де Хеа кара Рамос да го удари в главата, за да има оправдание, ако пусне още един такъв гол.

'52 - Испания тръгва на атака.

'60 - Испания осъзнава, че е тръгнала на атака без Иниеста и я пуска в игра.

'67 - Испания не разбира какво не се случва, но така и не успява някаква по-така атака.

'75 - Португалците се подиграват, пускат Куарежма вместо 17-и защитник.
'84 - Испания се пуска на финален щурм с надеждата това да не е загуба, а зрителите се надяват да се случи нещо щекотливо в края, заради което да запомнят тоя мач. Ама не.

Край. И таз добра! 

За кои сте?

Избери отговор!
Край