Севия - Интернационале (Предварително по минути™)

Aug 21, 2020     zhelyo     2129
Европа си е лигава, но сега е на два метра и с маска, та се намалява шансът да се опарим с бацил. Мачът ще се играе в Кьолн, където за щастие все още са повечето нашенски сръчни кардараши, та тука си ни е спокойно. Тамън да изгледаме финала на тоя турнир.

'Начало - Повечето нация е впечатлена, че знае доста играчи на Интер, след като от години си мисли, че в Италия е останал само Ювентус и някакви слабаци, които тук-таме взимат някой български играч, за да му платят няколко заплати.

'11 - За да разнообразят малко записите на фенове, които се пускат като от FIFA 20, организаторите на турнира пускат успокояваща музика от океан и звуци на китове, реклами от Spotify и highlights с най-цветистите псувни на Бойко Борисов.
'23 - Коментаторът на мача прави хитроумно напомняне, че Севиля има 87 купи на УЕФА и Лиги Европа, с което отборът си е спечелил прозвището Лукашенкото на футбола.

'350:1! Алфа Ромео Лукаку се врязва в противниковата защита като ГЕРБ-леля в блокирали кръстовище хипита.

'42 - Венци Стефанов залага едно чекмедже пари на обръщалка.

Почивка. Протестиращи 983 ден блокират студиото на БНТ на полувремето, с което правят първата блокада, одобрена от целия народ заради спестените сухоежбини.

'55 - 0:2! Кристиян Ериксен дава ювелирен извеждащ пас към Моузес, който вкарва. Има петнайсет милиметра засада, но решението на VAR се бави повече, понеже в стаичката са мастурбирали, гледайки паса на каданс.
'67 - 1:1! Лук Деян вкарва с глава, навявайки ни романтична асоциация с Георги Чиликов. Къде се изгуби тоз човек? В Берое бил с Херо. Бравос.

'74 - Червен картон за Интер! Съдията вика на Стефан да Връи в съблекалнята.

'88 - Венци Стефанов звъни на Христо Иванов да му каже, че ако не стане обръщалката, Маджо спира парите за протести.

'93 - 2:1!  Франко Васкес обшива гол след феноменален рейд, след което се появяват слухове, че му е обещано той да заживее в хижа Росенец край Бургас.

Край. Севиля е статуквото.

Ще стане ли верно обръщалка?

Избери отговор!
Край