Нацията в паника от разочароващия първи кръг на фентъзито в Англия

Aug 12, 2015     zhelyo     6280
ЛИНК ЗА ЛИГАТА НА НЕ!ЗАСАДА - Нацията е пред нервен колапс, след като първият кръг на ритането на топка в Англия бе разочароващ и се оказа най-смислено да имаш във фантастичния си отбор играчи от Лестър.


"Тоя Куртоа го взех да натрупа клийн шийтове като звяр, а ми започна с минус две точки и сега ще е наказан сума си мачове" - проплака клетникът от съседното бюро в офиса.


Нацията умува дали да използва wild card-а за правене на неограничен брой трансфери или да изчака още 1-2 кръга с голям риск да трупа по 30 точки с надеждата ливърпулското Марселиньо - Коутиньо да нашие още 2 гола от Халите.
"Ще махна Иванович и Азар и следващия кръг ще избухнат" - знае си леко суеверен друг клетник от собственото бюро, докато цъка с език как най-много точки в кръга има човек, който очевидно е чийнтал и е нашил в отбора си човек на име Пънчон, който се е сдобил със знаменитите 5 точки.


Най-добре са заплесите, изпуснали да си направят отбор първия кръг, защото поне 10 кръга ще имат оправдание, че са с кръг назад.


zhelyo


 

Какво правим?

Избери отговор!
Край