Арсенал - Ливърпул (Предварително по минути™)

Nov 2, 2018     zhelyo     4160
Ма какъв чуден мач ни се очертава да гледаме, а? Ако беше миналия сезон, щеше да е глуповат и незначителен двубой, ама тоя сезон комбинацията от тия два тима звучи като зрелище минимум от ранга на българско реалити с участието на Иван Ласкин и произволна кифла.

Ето повече:

'Начало - Стадионът е пълен и местните жители са готови да се получи един футболен празник за града.
'13 - 1:0! Трент-Арнолд Шварценегер е надбяган от Обамеянг в едното крило, но докато двамата си тичат, Лаказетя шмугва гол на Алисън.

'22 - Начо Монреал с рожденото име Атанас Монреал спъва Садио Мане в пенала, но съдията не отсъжда дузпа, което кара собственика на Ливърпул да обвини собственика на Арсенал в производство и разпространение на каптагон, а другият да му върне намек за ДДС.

'30 - 2:0! Ливърпул получава втори гол за едно полувреме и на Нестор Ел Маестро му става спокойно, че и на другите понякога не им върви.

'41 - Юрген Клоп се надява на обрат, за да не го критикуват хора в коментари из интернетите.

Почивка. Феновете на Арсенал вдигат транспаранти с текст "Свобода за сем. Баневи", очевидно ангажирани с важните теми на деня.
'55 - Фирминьо не е в топ-форма и гостуващите фенове му дюдюкат и го наричат джендър.

'64 - Заради смяната на времето с един час най-после пристига единият страничен съдия.

'73 - 2:1! Мохамед Салах преодолява законите на физиката и успява да се извърти на едно място като тасманийския дявол и изневиделица осъществява шут към ъгъла.

'87 - 2:2! Пускат на Сократис Папапапапапапастолопапапапапс клипче с дузпата на Мауридес и той от смях си зашива автогол.

Край. Залог за над 3.5 гола прави семейство от Провадия по-богати с 45 лева, не ги показват по телевизора.

Кой е моралният победител?

Избери отговор!
Край