Можеше сега да гледаме Световното на по бира в момента, но ще е чак зимата в Катар

Jun 23, 2022     zhelyo     3172
СКУКИЧКА - Вместо да се чудим какво да правим с животите си в малкото оставащо време до ядрения Армагедон, можеше поне да има мач.

Това обявиха експерти по пиене с повод, твърдящи че гузната съвест от това да се нашиеш с 9 бири в делнична вечер гризе човека с 18% по-малко, ако е имало някакъв по-смислен повод за това.

"Друго си е да излезеш някъде на по цацка, за да гледаш Саудитска Арабия - Мексико с коментар на Петела, но не би. Шибаният Катар в момента е 78 градуса на сянка и трябва Световното да е през зимата. Защото трябва да споделяме цивилизацията си с пустинни туземци, случили се да ровят нефт и да могат да ни купят и продадат, ако поискат" - коментира гневен жител на планетата, пиещ бира в махалата, коментиращ само актуалните сензации в жълтата преса.
Разбира се, не липсват и противоположни мнения, които адмирират провеждането на шампионата през ноември и декември, за да се освободи лятото за провеждане на диети, детокс и редовно спортуване, а пък в зимните месеци така или иначе пиенето не спирало.

"А, то евротурнирите и първенствата ще почнат така или иначе след седмица" - свърши чуденката с оглед изтеглянето на началото на новия сезон за след малко.

Какво правите сега, като няма Световно?

Избери отговор!
Край