Монако - Ювентус (Предварително по минути™)

May 3, 2017     zhelyo     5695
Шльонската лига ескалира с футбола между Монако и Ювентус. Монако е все едно Драгалевци да има отбор, а Ювентус е все едно Локо Пловдив, ама ако Марешки се беше застоял, така че да изплуват бая нагоре като класа, стадион и Буфон.

Ето как ще премине първият мач:

'Начало - Всички сме съгласни, че Монако успешно са приложили модела Херо-Бобич от Черноморец.
'9 - Диджей Теди Джорджо Киелини защитава с най-висока класа, но за нещастие е на високоговорител и си коментира със скорост една дебилна реплика на 12.3 секунди.

'20 - Торинци са видимо повлияни от мощната часова разлика с Монако и си легат да дремнат, за да преодолеят джетлага.'28 - 1:0! Килян Мбапе вкарва и си вдига фанелката, а под нея тениска със снимка на Кирчо Десподов и надпис "Аз съм Балотелата".

'37 - Феновете на Юве се сбиват в спор кой липсва на отбора повече - Балотели или Божинов.
Почивка. Игуаин е огладнял и праща Куадрадо за дюнери, вярвайки че с тоя вид ще изкара отстъпка за роднини.

'49 - 1:1! Дибала изравнява от триметрова засада, вероятно защото Монако на финал на ШЛ е маркетингова грешка, от която УЕФА вече 13 години

'55 - Принц Албер Две вика шефа на УЕФА Сашо Чеферин в монашкото ЦУМ, за да го натисне съдиите да не са такива клетници.

'61 - Камил Глик получава един милиард евро подарък от случайно минаващ през Монако шейх, тъй като името му подсещало шейха за първата му любов.

'70 - Цецка Цачева Вежди Рашидов както е без работа, така нахлува дибидюс с рекламни надписи по тялото. Все от някъде трябва да се изкарва насъщният.
'77 - Червен картон за Дирар! Съдията научава, че той е Набил и е непреклонен пред насилието. Набил Еженави се смее, най-сетне схващайки къде е смешката тука.

'83 - Принц Албер поръчва в леглото на съдията в хотела да му бъдат сложени отрязани агнешки главички.

Край. Другата седмица съвсем ще е край, очаквайте!

Какво значи Монако на френски?

Избери отговор!
Край