Лудогорец - ЦСКА (Предварително по минути™)

Nov 29, 2021     zhelyo     3813
Отдавна не сме гледали мач в аванс и какво по-хубаво от гонитбата между Койота и Роуд рънъра на родната футболна сцена през последните сума ти години. Ето повече:

'Начало - Играчите на ЦСКА все още дзиндзирикат, премръзнали в Норвегия, където зимата целогодишно изненадва местните и нямат и 2 километра читави пътища сигурно.

'13 - Новият треньор на Лудогорец Оле Гунар Солшар/Солскяр/Солшкяер е уволнен поради липса на съгласие как се произнася името му.
'24 - 0:1! Георги Йомов вкарва и се радва провокативно като Кирил Десподов, който се радва провокативно като Кристиано Роналдо, който се радва провокативно, сякаш не е на 30 и кусур с два милиона гола зад гърба си.

'35 - Новият треньор на Лудогорец - Ангела Меркел, е уволнена, защото е взета на поста заради експертността ѝ като химик, но очевидно отборът издиша.

Почивка. На треньорския пост на домакините за почивката застава Георги Дерменджиев, който изправя отбора, но е уволнен поради навик.

'46 - Стойчо Младенов подава сигнал до главния прокурор срещу съдийството, като уличава всички по веригата до Боби Михайлов, за неправилно отсъден тъч.

'56 - Временно на поста старши-треньор на Лудогорец е назначен Тити Папазов, защото напоследък нещо се е изгубил и не сте се сещали да се запитате какво ли прави, как е.
'67 - Юрген Матей се опитва да повтори топовния си гол отпреди няколко кръга, но вместо това удря гълъб и Пламен Гълъбов му се сърди.

'78 - Лудогорец с поредна смяна на треньора си, като залагат на Бойко Борисов, който тия дни скучаел и искал да гледа отблизо мач.

'89 - 19:1! Кирил Десподов се оказва прав и вкарва 19 гола досами края на мача, с което обръща резултата.

Край. Стойчо Младенов казва, че ЦСКА все още не е готов и се надява изчегъртването на бившата власт да стигне и до хората, чакали Борисов да си доиграе картите с Пилето.

Защо е в понеделник него мач?

Избери отговор!
Край