Кипър - България (Предварително по минути™)

Nov 16, 2018     zhelyo     4175
Ще отмъстим за Лудогорец, дето АЕК Карначе ги лиши от заслужено място напред в Европата. Ето как:

'Химни - Наскоро отборите си слушаха химните, така че всички се съгласяват, че е по-ведро да пуснат Bohemian rhapsody, щото много хубав бил филмът.

'Начало - Нашите стоят много добре на терена, което щеше да е впечатляващо, ако бяха на по 9 месеца, а не мъже на възраст около 30 години в разцветите на силите си.
'15 - Два мача с Кипър за месец не е толкова изгодно, колкото щеше да е контрола с Таджикистан, играна в Кипър, включваща 2 дузпи и обръщалка. Боби Михайлов е в лека депресия, но нищо, което две уискита да не могат да притъпят.

'23 - Десподов много иска да вкара гол, за да си покаже плочките на корема при радост както Роналдо след гола срещу Юнайтед.

'37 - Кипър натиска, но има няколко протеста, които са блокирали нашата половина и домакините не могат да се домогнат до тигърската ни врата.

'44 - Едно дете гледа по телевизора Ивелин Попов и се вдъхновява да иска да стане футболист като капитана на националния ни тим.

Почивка. В студиото се провежда много кратко издание на Панорама, в което правителството казва, че пада.
'52 - Станислав Костов влиза в игра, но признава, че му е странно да играе с толкова българи около себе си и се губи както на терена, така и във философски размисли относно качеството на футбола ни.

'61 - Мачът е толкова невълнуващ, че родители с палави деца го пускат, за да си ги приспят, че вече е доста късно, а е петък и искат да пийнат по едно на спокойствие.

'70 - 1:0! Кипърците вкарват, колкото да прецакат и приспиването на децата, коментаторите повишават тон и прецакват часове увещания за приспиване.

'88 - Нашите се успокояват, че при победа щяха да станат поколението, от което се очакват неща, а това значи много напрежение.

Край. Много важно е кой първи ще каже "толкова си можеме" и всички се състезават да обявят този извод.

Какви са амбициите на българския футбол?

Избери отговор!
Край