Цацаров: Изваждането на Литекс от мача с Левски е опит за държавен преврат

Dec 16, 2015     zhelyo     5099
ПРЕД БРОНИРАНИЯ АСАНСЬОР - Обвинител №1 на България обяви, че е изгледал обстойно записите от съботното дерби между Левски и Литекс, при което ловчанлии напуснаха терена, след като така или иначе до края на мача щяха да бъдат изгонени.


Сотир Цацаров определи прекратяването на мача като опит за преврат и даде пространно интервю ЕКСЛУЗИВНО пред любимата медия на иначе несвързаните помежду си официални и неофициални властимащи.


"#КОЙ е собственик на Литекс? Гриша Ганчев. #КОЙ плаща на лумпените да протестират срещу мен и господата Борисов и Пеевски? Гриша Ганчев, пише го в автентичните и истински медии, които в никакъв случай не са съвсем собственост на Пеевски и Борисов. Значи той плаща и на тия чужди терористи от Колумбия да измешват и да правят Веско Минев смешен, за да клатят отбора на господата Борисов и Пеевски, който припознавам и за свой!" - дедуктивен както винаги бе главният прокурор.
Цацаров пожела да изпрати Литекс в Белене, но ентусиазмът му бе секнат, тъй като не може отбор да сменя своята област по правилниците на УЕФА.


"Е тогава как ще го сменят Литекс да е ЦСКА? Искате да кажете, че този преврат е невъзможен? Деба, всичко щеше да се нареди тогава!" - леко запечен бе Цацаров, чувствайки се подведен от тъста на Таки.


zhelyo

Какво е метеж?

Избери отговор!
Край