Лудогорец - Арсенал (Предварително по минути™)

Nov 1, 2016     zhelyo     13042
Ще го играем тоя мач, докато не излезе. Преди две седмици тактиката беше такава, че Арсенал сега да подцени. По-добре един мач да паднеш разгромно и в ответния да биеш, отколкото да издрапаш 2 хикса. 2 точки е по-малко от 3.


'Химн на ШЛ - Марселиньо, освен че пее, вече вкарва и танц.

'Начало - Публиката е още с махмурлук от концерта на Слави, Преслава и Криско - много събития на центъра се събраха тия дни.
'7 - Публиката поощрява треньора Георги Дерменджиев, скандирайки "Българи юнаци".

'12 - Алексис Санчев опитва пак фалцове, петички и игри на жмички, но докато се опитва да промуши топката през защитата, Моци се опитва да му промуши бутонка между ребрата. Мирясва чилийското джудженце.

'21 - Арсен Венгер заема мястото си на скамейката, след като е бил задържан на един от 12-те КПП-та, за да бъде по-щателно проверена шубата му за бомбички, боксове и марихолана.

'27 - Във финален опит да оставят отпечатък в кандидат-президентската кампания на екраните на стадиона започват да вървят предизборни клипове.

'29 - Предизборният клип на Татяна Дончева за мача е как вози в лодката си фен на лудогорец, орел и кренвирш, без никой да не яде никого.
'31 - Трайчо Трайков обещава реформа и съдиите да почнат да свирят по-патриотично.

'33 - Генерумен разлиства книгата "10 малки негърчета" и се заканва да излезе от засипаната с кемтрейлс ШЛ на Европа, за да влезе в Азиатската лига.

'35 - Цечка Цачева няма клип, само Цветан Цветанов се разхожда да раздава кренвирши по трибуните.

'37 - Каракачанов демонстрира, че е патриот, обяснявайки за големите заплахи от парите на арабски шейхове във водещи европейски отбори, целящи да засенчат такива автентично европейски тимове като Лудогорец.

'39 - Гледателката Йоана Рубин Казан праща прогнози за другите мачове от ШЛ и всички спират да гледат мача, за да заложат през телефоните си Селтик да удари Борусия Мьонхенгладебах.
'41 - Рамадан Камил обещава собственикът на Манчестър Сити да вдигне трибуна Вандерсон.

Почивка. Гошо от Почивка защо няма песен за Лудогорец? Свидят ли ви се 20 еврона?

'52 - Тео Уолкът или както е известен на Острова - синът на Омониго Темиле и внук на Вятъра, получава червен картон от КАТ, след като го засичат камерите на Цариградско с превишена скорост.

'60 - Владо Стоянов се оказва матрьошка, чиято по-малка версия вътре е Санти касорла.

'69 - Лудогорец са обезоръжили Месут Йозил, играейки безочливо в защита.
'77 - Играта на Арсенал не върви и играчите се делят на българи и чужденци, почват интриги и си вадят джобовете.

'85 - 1:0! Вържел Мисиджан отбелязва, след като цял мач никой не ще. 

'86 - И следващия мач между двата тима ще го дадем 1:0 за Лудогорец, докато не излезе!

Край. Докато не излезе!

Ще излезе ли този път прогнозата?

Избери отговор!
Край