Литекс се отказва от футбола, отваря хипстърски пъб за хамбургери и крафт бира

Dec 15, 2015     zhelyo     3278
КЪЩИЧКА ЗА ПТИЧАНЦИ - След като отборът на Литекс напусна терена в мача на Герена срещу Левски, тъй като съдията изгони едни, а не изгони други, ловчанлии отвориха бар с прекалено скъпо "гурме" ядене и крафт бира.


"След като няма да ни допуснат до футболните върхове, се преориентирахме и решихме да осъществим мечтата на всеки хипстър - да направи заведение за био-еко-гурме джънк фуд и бира, правена в кофа" - сподели директорът на клуба Стойчо Стоилов изпод голф-елечето си.


Очаква се Литекс да се превърне в поредният проект, предлагащ ненужно шикозен вариант на традиционната скара & бира, като по този начин ще продължи да доставя радости на празни хора като Владимир Гаджев, които изглеждат като онези, склонни да дадат по 30 лева за кюфте в хлебче и ломско пиво с домашен етикет, защото не са ориентирани кое е истински ценното в живота.
Кирил Домусчиев подкрепи Литекс и обяви, че ще преобразува Лудогорец на кафене-книжарница, така че хипстърите да си прекарват деня там, преди вечерта да отидат на бар Литекс.


Боби Михайлов пък най-после си купи Лопедиум.


zhelyo

Какво е блек ангъс?

Избери отговор!
Край