Левски - Лудогорец (Предварително по минути™)

Mar 5, 2020     zhelyo     4518
Българският футбол е страхотен фурор и няма как да не проследим една от милиардите му кулминации в лицето на дербита. Това е за Купата.

Начало. Сините футболисти излизат с маски, опасявайки се, че миналата седмица Лудогорец са донесли коронавирус. Съдията иска да се изпишат номера на маските.

'9 - НАП запорира маските на сините като най-ценен актив на клуба.
'15 - Борисов и 10-ина мисирки нахлуват на терена, раздава държавни пари на футболистите за здраве.

'28 - 1:0! Станислав Иванов наказва Пламен Илиев като премиер - шеф на АПИ. Илиев отива на центъра да вика "вкараха ми гол".

'41 - Поставят пробна ваксина, разработена от Биовет и Хювефарма на футболистите на Лудогорец, от което всички порастват с по метър и половина и стават мускулести като Хълк.

Почивка. Гошо Гинчев едновременно е в коментарното студио и тегли числата на тотото, което приспива зрителите за 4 дни.

'57 - 1:1! Светослав Дяков прави задна ножица с глава от центъра. Ваксината започва да се дистрибутира по цял свят.
'69 - Български пощи нахлуват на терена, за да си сложат логото на екипите на Левски и да дадат 3 милиона лева под формата на изгубени поръчки от Алиекспрес.

'77 - Борисов дава голям чек на Павел Колев за сумата от 15 милиона лева. Директорът на Левски дава интервю, в което разказва как ще ползва парите да си купи къща, кола и екскурзия до Дубай.

'83 - Ръководството на сините апелира към феновете да съборят Б, В и Г сектор на тръгване, че държавата е метнала 50 милиона за довършване на стадиона и даже една къща от Барселона за съблекалня ще вградят.

'94 - 2:1! Най-чел Роберта Балет кара сините фенове да мечтаят за страхотно бъдеще като статия в Блиц за очакван златен дъжд на Герена.

Какво е бъдещето на българския футбол?

Избери отговор!
Край