ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Mar 16, 2018     zhelyo     5506
Вечното-дерби се отприщва за първото от петте си проявления тази пролет. Отборите тепърва ще си мерят силите, но по-важното е - ще смогнат ли феновете да си разменят духовити надписи на транспаранти толкова мачове и Не!Засадните Предварителни по минути™ да са все така оргинални и обаятелни? Надал.

Начало. Съдията няма правилен начин да свирне началото, все ще е за едните. И почват освиркванията и съмненията, че подкрепя Лудогорец с всеко вдишване, издишване и пръдване.

'7 - Мачът почва бавничко, все пак в събота всички са отпразнували ирландския Трифон Зарезан, а мачът е от 13 - далеч преди пълното неделно изтрезняване.
'14 - Каранга и исландеца Хоумър Симпсон си влизат двамата толкова остро, че пробиват дупка във времевия пространствен континуум и от нея излизат Георги Софкин и Дикембе Мутомбо и изпяват в дует химна на Чехословакия.

'23 - Делио Роси събира помощниците си на кратък брейнсторминг какво да обясни, тъй като заглавията след всеки мач на "сините" напоследък започват с "Роси обясни защо". 

'30 - Феновете на ЦСКА са със семпла хореография, представляваща голям надпис "С останалите пари от хореографията си откупихме емблемата."

'42 - Синият щаб решава ексцентричното в днешния ден да бъде завръщането на Бабатунде и Адениджи в тима.

Почивка. Алка-зелцер и сок от кисело зелце. И заспивка.
'50 - Давид Яблонски минава напред, а Ривалдиньо се връща назад, защото се е изморил и да не тича много.

'58 - Изневиделица на терена нахлува доктора от Пловдив и руско-гръцкия олгарх. Въоръжени с пистолети търсят Иван Костов, че им бил откраднал детството.

'67 - Жеферсон най-после застава на позицията си и се ориентира кой накъде напада. Трудно му беше.

'75 - От СДС нахлуват биячи в Сектор Б, за да си върнат лъвчето. Бабите респектират София Запад и успяват да си реституират символа.

'89 - 0:1! Фалшименто, играещ като фалшива деветка, успява да се престори на нелеп цял мач, но накрая ушива гол.
Край. ЦСКА не успява обрат в последните 5 секунди на мача.

Кой ще излезе победител от всичките вечни дербя тая пролет?

Избери отговор!
Край