It's coming home (Предварително по минути™)

Jul 9, 2021     zhelyo     4958
След драмите досега сме готови да изгледаме един спокоен финал, защото всички вече са на диазепам от толкова нерви, сълзи, сополи, трагедии досега. Ето как ще протече:

'Химни - Италианците пеят химна си с толкова чувство и артистичност, че ако не друго, поне печелят Евровизия. Англичаните заменят своя химн за тая инфантилната песна за Ицка Минхом.

'Начало - Човек, който няма никакви пристрастия, отива да гледа мача в някоя бирена фензона, за да гледа нашенските позьори как се вълнуват и си режат вените при всеки тъч.
'12 - 1:0! БОМБА В ПИКфорд!

'23 - Чиро Имобиле иска дузпа, преследва съдията и му каканиже нещо. Арбитърът се обръща и му вика: "Я не ми се прави на много знаещ, да не си Чиро Харварда!"

'34 - Камерите показват 2 милиарда англичани как си пипат притеснено лицето, опитвайки се да се заразят със сладолед Делта, за да не берат срам.

Почивка. В коментарното студио пускат 1000 оси, за да се внесе малко живец в тая зубърщина.

'55 - 1:1! Гол от четириметрова засада е подминат от VAR, защото кое си Сака, оно си го Грилиш на скарата.
'66 - Иван Пилето гледа мача и чува името Белоти и автоматично вади златно кюлче и го мята на масата.

'77 - Бойко Борисов като чуе Хари Кейн или Хари Макгуаяр, се сеща за Мата Хари и само се сепва да не заспи и да го снимат как спинка.

'88 - 2:1! Хари Кейн показва, че е по-голям от хляба и печели трофей, за да може спокойно да си се върне в Тотнъм, за да се приземи и да не се взима насериозно.

Край. Феновете на Англия скандират Борис Джонсън ананас ананас, защото по неговото кметуване вдигнаха Уембли, а по неговото премиеруване си прибраха футбола у тях.

За кои сте?

Избери отговор!
Край