Лудогорец - ЦСКА (Предварително по минути™)

Feb 26, 2021     zhelyo     3409
Има ли резон да се говори за червени амбиции срещу разградската хегемония или за поредна година ще видим едно и също? Дали поредната турболентност на Армията ще доведе до мотивация или точно обратното? Може ли Лудогорец да изпусне питомното и кой утре, вестниците, първи? Ето:

Начало. Съдията свири биенето на център, като само няколко секунди го делят от осъзнаването, че всяко следващо негово действие вече ще бъде посрещано на нож в този важен сблъсък.

'10 - 0:1! Жорди Кайседо вкарва, "червената" общност вече е забравила Али Соу и си тананика "Кайседнало е Жорди дос, Кайседнало е Жорди, ти, лудо Жорди дос, ти си лудо Жорди."
'21 - Съдията дава фал в атака срещу Кешерю и е наобиколен от играчи на Лудогорец. Получава оферта да влезе в гражданската квота на всички партии, за да го опази кандидат-депутатският имунитет.

'32 - Дамбраускас си признава, че всъщност е здравният министър с изрусена коса и е застанал начело на разградчани малко за разнообразие от возенето с джип.

'43 - Удар на Пеняранда среща гредата зад Ренан. Един вид топката и дирекът си спретват Пенярандеву.

Почивка. Гриша Ганчев продава Кайседо на Шльонск (Вроцлав) за 18 000 лева и триста евро при всеки гол с глава, който еквадорската звезда вкара за шестия в полската Екстракласа.

'54 - Антон Недялков и Кирил Десподов се мислят за ваксинирани, защото няма фенове на трибуните, особено гости, които да ги освиркват. Но страничните ефекти на това е да им горят ушите, задето цесекарите злословят по техен адрес зад екраните.
'65 - Дузпа за Лудогорец, присъдена с VAR. Нищо, че не е въведен, Домусчиев звъни и го пускат по високоговорителя на стадиона. Той гледа ситуацията и диктува, като обяснява, че тя телевизията вече не е негова и е по-обективна. И вика: "100%-ва дузпа е".

'66 - Бусато улавя дузпата, за да покаже как ще улови обещаната 10 000-левова премия.

'76 - Елвис влиза на Ото фон Бисмарк в битка както на футболистите, така и на световните исторически личности. Двамата се сбиват и съдията ги пъди.

'87 - Гостите бавят времето в края на мача, като питат да им се обясни защо обикновените хора не могат да се ваксинират с файзер или модерна и дали астразенеките са измама с по-бавен чип. И лудогорчани услужливо звънят в Хювефарма да пратят експерт да обясни, защото въпросът е важен. Той пък идва и дава на всички ивермектин и поне нямат червеи в червата.

Край. Гриша Ганчев обявява, че към този миг е размислил и ще остане собственик на ЦСКА поне до вторник, но обещава на играчите и премия по 4 милиарда лева, ако станат шампиони.

Наистина ли ще продължи серията от еднонанули за ЦСКА?

Избери отговор!
Край