Левски Тире ЦСКА (Предварително по минути™)

Feb 14, 2020     zhelyo     6451
В каквито пристрастия и безпристрастия да обвините Не!Засада, тирето в тоя мач е неизбежно. Може би и от двата отбора ще се засегнат, но така или иначе не ни канят по Марбея, Анталия и Никозия да ядем и пием, за да им отразяваме скучните зимни лагери, в които единствената новина е как някой с корени в Ботсвана е надебелял с 6 кила. Айде да следим.

'Начало - Футболистите на "сините" са измокрени, защото са пили вода от пръскачките на терена, понеже нямат бутилирана, тъй като хората си търсят милионите от лотарията.

'8 - В ЦСКА се хвалят, че за разлика от печалбите на "сините" спонсори, чиито джакпоти били фиктивни, треньорът Крушчич е на позицията си като награда от томбола, която очевидно абсолютно всеки може да спечели.
'17 - 1 тире 0! Голът е отбелязан от Бойко Борисов, който след това отива да обясни на "сините" фенове, че само това може да направи и няма идеи за нови бащици, а мамите ги бил пратил в Барселона.

'36 - Гриша Ганчев заменя Крушчич със Стойчо Младенов само за този мач. Стойчо Младенов тире младши.

'45 - На ложите виждаме проф. Сашо Томов, заобиколен от индийци, магнати от Лаос, господин с пура и много богат грък с ваучер за ОК Супершанс.

Почивка. Двата отбора се наговарят, знаейки че за да станат пак релевантни може да им помогне само един човек. Пускат сигнали срещу Домусчиев на Гешев.

'55 - Гешев нахлува в Есте, конфискува кораб, гел и по-фъфлещият собственик на фирма Титан. Обявява Домусчиев за издирване с лотарийна бюлетина на Интерпол.
'64 - Мачът е прекъснат, след като зевзек пуска лотарийни билети с печалби от 50 000 до 3 милиона от хеликоптер и всички фенове нахлуват на терена, но ентусиазмът спада, след като всички нямат стотинки.

'73 - Бойко Борисов си купува абонаментни карти на Барселона, защото са били по-скъпи и така смятал, че ще помогне най-много на Левски някак си.

'82 - 1:1! Белтраме още не е прекарал достатъчно време из нашенските терени и все пак проявява класата на човек, взимал заплата в Юве.

Край. Братя Ефбет решават, че ще им е по-евтино да си направят и едно Левски от долните дивизии, а и за да не губят много време - и един Лудогорец.

Ще доживеем ли някога интересното да е самото ритане на самата топка?

Избери отговор!
Край