Берое - Левски (предварително по минути)

Jun 27, 2020     Прогнозавър     5072
Единственото интересно нещо около родния ни шампионат, както обикновено, е появата му отвреме-навреме в "Не!Засада". Днес ще обърнем предварително внимание на предстоящия под липите сблъсък между "Херое" на Беро (или беше нещо от сорта) и "Левски".

Начало - Мартин Райнов бие център, за да е сигурен, че поне веднъж в мача ще пипне топка, без някой да му я отнеме.

3' - 1:1. Уплашен, че наистина може да му разтрогнат договроа, Станислав Костов бърза да докаже, че не е загубил голмайсторския си нюх и вкарва едновременно и за двата отбора.
32' - След бурното начало, на терена настава пълна скука. За да осигурят малко атрактивност, Херо и Гошо Тодоров си организират надиграване на ръченица с елементи на таекуондо край тъч-линията. 

42' - Никакви положения пред двете врати. За да избегнат опасността да бъдат обвинени в лентяйство, Душан Перниш и Георги Георгиев вадят тенис маса в центъра и си спретват приятелски двубой.

Почивка - Изведнъж домакинската агитка избухва в овации, а гостуващата надава бурни освирквания. Оказва се, че Петър Хубчев се е появил на стадиона.

52' - 2:1. Защото не може Мартин Камбуров да участва в мач срещу "Левски" и да не вкара гол. Това е все едно Робърт Левандовски да участва в какъвто и да било сблъсък и да не се разпише.

61' - Дузпа. Филипе Нашименто се спъва в собствената си глава в наказателното поле на "Берое". Съдията надува свирката, а Херо отстрани се заканва да му подуе слепоочията.
62' - 2:2. По отношение на наказателните удари, Иван Горанов се очертава като новия Димитър Иванков.

75' - Наско Сираков споделя на Константин Папазов, че е роден в Стара Загора. Сантименталният Тити се разплаква. 

80' - "Синята" агитка го дава доста вяло. За да ги посъживи, Павел Колев поръчва талисмана на клуба Лъвски моментално да бъде заменен от истинския лъв от зоопарка в Аязмото.

88' - Две минути преди края на редовното време Георги Тодоров вади Паулиньо, за да пусне в игра Мартин Дъ Петков. Щото на "Герена" това е традиционната представа за развиване на млади таланти.

Край - Играчите на двата тима се прегръщат и си разменят фланелките, което провокира Мутафчийски да даде извънреден брифинг, като обявява, че ги поставя под принудителна 14-дневна карантина.

Наистина ли в този мач може да паднат 4 гола?

Избери отговор!
Край