Хо-Хо-Хохайм - Лудогорец (Предварително по минути™)

Dec 7, 2017     zhelyo     5331
Меркурият е ретрограден, но Лудогорец безстрашно ще се опита да не изтърве питомното и да направи класиране за Лигава Европа през пролетта. За целта на тима от Разград му трябва или поне точка, или ако загуби - Славия Прага от Португалия да не хариже 3 точки на Захари Бахаршехир.

'Начало - Коментаторите ни успокояват, че Хофенхайм нямат за какво да играят и сигурно са излезли на терена само да поздравят гостите за прекрасния футболен проект, който представляват.

'8 - Херо е спокоен, казал е на момчетата да се забавляват. Те слушат Шушана на Наско Ментата.
'18 - Няма голови положения, но има време. Моци пише писмо на Дядо Коледа, а Дядо Коледа пише писмо на Караманджуков.

'27 - Фенове на Лудогорец се присмиват на Харвард Нордтвайт пред телевизора, защото си мислят, че си го е измислил сам, както те са си измислили за във Фейсбук, че са завършили там.

'35 - Червен картон! Клаудио Кешерю, без да иска пада като за българска дузпа и след това още по-без да иска псува съдията.

'43 - Кирил Домусчиев рязко е изнервен и казва на Ася да му подари 12 златни плакета на признателност от името на лудогорските фенклубове, за да си оправи настроението.

Почивка. В студиото на БНТ поставят нов световен рекорд по скучно говорене, което приспива дори глътналите бастун фенове на английския футбол, които се канят по Диема.
'51 - Вържил Мисиджан се опитва да вържи пак, ни успява. Пада. 

'59 - Дузпа за домакините! Светослав Дяков е задържан от местната полиция заради фал, който в България не би му докарал дори жълт картон.

'60 - 1:0! Серж Ганбришев отбелязва, възползвайки се от поредното съдийско извращение срещу зеления клуб.

'66 - Покъртителна вест! Брага са излезли с 14-годишни деца поради безпаричие и Башахшахир води с 8:0.

'74 - Лудогорец опитва всячески атаки - през центъра, по крилата, с дълги пасове, с тики-така, с хибридна война през агенция Блиц - но не връзва и не връзва, а Хофенхайм даже се пречкат.
'82 - Бойко Борисов звъни на Меркел, за да ѝ каже да не се прави и да уреди нещата.

'88 - Изнервен от липсата на резултат, Борисов заплашва Меркел, че ще утешава Тереза Мей по празниците.

'89 - 1:1! Автогол от центъра на Серж Гнабри! За една седмица два гола от центъра за бързака от... (zhelyo го мързи да отваря Уикипедия, казва Мароко, за да не е пас)

'Край! Нов драматичен евроуспех и радост за България носи футболният проект Лудогорец!

Нито една смешка с Петричев?

Избери отговор!
Край