Италия - България (Предварително по минути™)

Sep 2, 2021     zhelyo     4342
Световното първенство догодина няма как да бъде поредният голям футболен форум без България. Просто е време Господ да се сети с какво гражданство е и да се окаже от чуждите си паспорти, за да зарадва пак любимия си народ, на който е дал най-красивата природа и най-умните жени.

'Химни - Италианците малко им е втръснало да си пеят химна това лято. Като вече изтъркан сезонен хит, който си слушал двеста пъти на ден от юни насам. То не бяха първенства, олимпиади, евровизии.

'Начало - Домакините може и да спечелиха Европейското, но на практика нашите не допуснаха дори гол в него турнир и влизат в мача с по-голямо самочувствие.
'13 - Ники Михайлов прави поредица впечатляващи спасявания по гравитачен път.

'24 - Лоренцо Опел Инсиние и Рено еСпас Делев се колебаят като в Принца и просякът дали да не се разменят за някакво време, за да си видят животите и кариерите под друг ъгъл.

'35 - 1:0! Ники Михайлов допуска гол от Бернардески, защото се римувал с отбора, в който играе.

Почивка. БФС задължава всички запалянковци у нас да подпишат декларация, че футболът ни е много по-зрелищен и успешен, откак Бербатов се нацупи и отказа.

'56 - Ясен Петров гледа полупознатите резерви на скамейката и се замисля, че като треньор в Китай му беше по-лесно да различи кой кой е в поверения му отбор.
'67 - 1:1! Ники Михайлов е гладен и изяжда Джанлуиджи Дюнерума, което остава италианците без голкипер и Тодор Не!Делев е безпощаден от 35 метра.

'78 - Валентин Антов и Петко Христов знаят всички тайни на италианските атаки, бидейки играчи в италиански тимове и е възможно след този мач да бъдат изпъдени, както стана с Данчо Лечков от Хамбургер, след като германците ги шишихме 94-та.

'89 - 1:2! Валери Божинов уж не е в групата, но е в сърцата ни и това е достаъчно поне в Не!Засада да реализира победния гол за "лъвовете".

Край. Борислав Михайлов обявява, че след такава победа явно сме във възход и не си заслужава да се прави конгрес в следващите 5 години.

Ще се класираме, нали?

Избери отговор!
Край