FutCast: Локо-тата стават автобуси, Бойко Борисов води на Меси и Роналдо за футболист на годината

Nov 29, 2011     zhelyo     1116


Ето го новото FutCast (малкоспортношолгонг)! В него ще чуете новини барабар с любопитен факт, слушайте внимателно:

http://www.mixcloud.com/nezasada/nezasada-futcast-291111/
Пореден скандал се разрази в ръководството на ЦСКА след края на мача с Лудогорец. „Червените“ шефове се изпокараха как „армейците“ да загубят титлата през пролетта. Димитър Борисов настоя това да стане със слаба зимна подготовка и назначаването на Ферарио Спасов начело на тима, докато Иво Иванов пожела ключови играчи да бъдат продадени и заплатите да бъдат забавени с 4 години.
 

С оглед предстоящия фалит на БДЖ на среща между футболните тимове с името Локомотив собствениците им се разбраха да ги прекръстят на Автобус, в името на единствената алтернатива на железничарския транспорт. Единствено Локомотив Мездра се възпротиви, желаейки да се прекръсти на Цецо в името на 98% от местното население на старопланинския град.

 

След сагата с Гол Хуй и Камил Курзелевски от лагера на „сините“ отвърнаха с интерес към македонския проектонационал Цецко Панчеревски, който скаути на елитен футболен сайт са открили в архивен телефонен указател от 1987-а година.

 
Коментаторът от Диема Боби Борисов най-после спря да говори за престоя си в Ливърпъл днес рано сутринта закратко, след като попита колко е часът. Бързо след като разбра, че е 8:20, той обяви – „а в Ливърпул е 6:20.“ Той също така съобщи, че изпитва гордост от това, че представи на българската публика Марио Балотели в неделната вечер.

 

След като вчера Венци Стефанов обяви желанието си да усили нападателната мощ на Славия с Вальо Гранчаров и Томислав Русев от Дарик, шефът на „белите“ състави пълен трансферен списък с желани имена с помощта на скаути, които са били пратени в интернет да гледат кой се справя най-добре в fantasy лигите. Също така Славия се очаква да привлече и Крис Камара, който да казва „Ubelievable, Ventsi”, когато белите вържат два паса.

 

ФИФА обяви намерението си спорът за най-добър футболист на годината да бъде решен от широката публика. Това се случва в специално създаден за целта сайт, като в момента битката между Меси и Роналдо е печелена от Бойко Борисов с около 48% преднина пред двамата.
 
Край