Англия - Хърватия (Предварително по минути™)

Jun 11, 2021     zhelyo     3389
Това, че Европейското започва от днес, не значи, че ще сме балъците, дето ще се метнат още на първия мач. Тая дарба да не може да познаваме мачове не може да се прахосва за всяко ритане на топка, ние трябва да пипнем на хляба мекото. А кой само е по-голям от хляба? Точно така, Хари Кейн, който ще изведе перничани срещу шахматистите.

Химни. Льепа наша домовино звучи като Мила родино от алиекспрес, но текстът на английския химн изглежда като колаборация между Евровизия и Инквизицията.

Начало. Англичаните имат да си връщат за отпадането на полуфинала в Русия преди 3 години, но Хърватия призовава да няма реваншизъм и впряга бившите медии на Пеевски да я бранят срещу евентуален метеж.
'12 - 0:1! Иван Перишич наказва грешка на Хари Магуари. Каква е грешката? Че продължава да е футболист, вместо да е станал бизнесмен и приятел на кувейтски монарси.

'23 - Жаден Санчо вика на свой съотборник: "Подай една бира, докато ги Грилиш тия кебапчета".

'34 - Харалампи Кейн Стреля с глава след корнер, но Дамагой Вида се извисява като защитна кула, подобно на крайдунавската си баба, чието име носи, и чисти от голлинията.

Почивка. В студиото мача коментира проф. Кантарджиев, който бързо е намерил ново поприще, чрез което да е симпатичен на масите.

'56 - 1:1! Деян Ловрен се размечтава за времената, в които беше в Ливърпул и си зашива автогол след центриране на Джордан Хендерсън.
'67 - В игра влиза Йоско Гвардиол, който е рожба на Хосеп Гвардиола и ранна версия на Google Translate от испански на хърватски.

'78 - Български привърженици на Англия си обещават, че ако техните любимци обърнат мача, ще излязат на Гарет Саутгейт парад.

'89 - 2:1! Хари Кейн успява да отбележи гол и да спаси от ранна издънка другия талантлив отбор с бели екипи, който няма голям трофей от десетилетия, на който е капитан.

Край. Последвайте ни за още рецепти как да загубите парите си с неизлизащи залози.

Корнери:

Избери отговор!
Край