Домусчиев: За следващия сезон ще купя по-добри съдии

May 9, 2014     zhelyo     5153
РАЗГРАД, БЪЛГАРИЯ - Собственикът на станалия за трета поредна година шампион Лудогорец Кирил Домусчиев обяви крупни планове за развитието на тима и футбола у нас като цяло.


Милионерът вече е започнал работа по лятната селекция, като лично е декларирал пред президента на БФС Борислав Михайлов, че за следващия шампионат ще купи поне 13 класни съдии - 7 от тях главни, а 6 - странични.


"Факт е, че сме най-добрият отбор в България, но на моменти нещо ни липсваше. Допуснахме 4 загуби и 9 равенства, което е напълно преодолимо през идния сезон, ако може да разчитаме на по-кадърни арбитри и повишим получаването на дузпи с 27%" - поясни Домусчиев.
Щедростта на бизнесмена няма край, като той обещава съдиите да бъдат ползвани и от други отбори при битките им за квота в Лига Европа или за оцеляване в шампионата.


Както е известно, въпреки че Лудогорец е значително по-силен от останалите отбори, на няколко пъти съдиите не бяха на желаното от Домусчиев ниво, което си бе чиста проба национално предателство.


zhelyo

снимка: ludogorets.com

Как оценявате съдиите в А група през миналия сезон?

Избери отговор!
Край