ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Dec 20, 2021     zhelyo     3644
Първият дял от родния шампионат приключва с отложеният отдавна мач между ЦСКА и Лудогорец. Ще остане ли интрига за пролетта?

'Начало - Феновете на ЦСКА се сгряват, като започват подготовка на стария стадион за бутане и строежа на нов, така че да не чакат повече.

'13 - 1:0! Червените повеждат, след като Лудогорец си мислят, че контраатаките са ги изкарали мача с Пирин и вече имат имунитет.
'24 - Кирил Десподов се разревава и иска феновете на домакините да му викат "просто Киро" като млада депутатка, но те са непреклонни - така викат донякъде само на собственика на разградския тим.

'35 - 2:0! Яник Вилдсхут изглежда играе с по-високо самочувствие поне от нов депутат, изказващ се на парламентарна трибуна и удвоява резултата след самостоятелен рейд.

Почивка. На трибуните е премиерът Кирил Петков, който не може да скрие изненадата си, че всъщност Гриша Ганчев не иска да строи къщичка за птиченце за 45 милиона евро.

'46 - За да се вдигне ваксинирането, от правителството обещават да гласуват в парламента един гол за отбора с повече фенове, които се набодат до края на мача. 

'57 - 2:1! Лудогорец се връща в мача с гол-подарък в букмейкърска промоция тип "коледен календар".
'68 - ЦСКА пуска Мухар, за да видят дали ще го клъвне Цациньо.

'79 - 2:2! VAR присъжда гол за Лудогорец, като за доказателство се дава запис, че тимът е спечелил три корнера в мача.

Край. Червените изтърват питомното както във всички важни мачове през сезона - в края на мача, след като са играли по-добре от противника. Нещо като friendzone-ването от пиче.

Ще успее ли ЦСКА да продължава промяната?

Избери отговор!
Край