Патриотични BG-журналисти с петиция да се забранят дузпите срещу Лудогорец

Sep 18, 2014     zhelyo     10914
В ХРАМА НА КЕТЪРИНГА И МЕСТЕНЦЕ В ЧАРТЪРА - Извънредно несправедливата, съдийска, корумпирана и юдеомасонска дузпа срещу Лудогорец в полза на Ливърпул вбеси спортните журналисти в България и те внесоха петиция във FIFA, UEFA и UNICEF повече дузпи срещу разградчани да не се отсъждат.


Както дванайсет милиона Българи пред малкия екран и още 160 000 българи на стадион Анфийлд видяха, вратарят на Лудогорец Борян изобщо не спъна Манкийо с влизане в глезените, след като бекът на домакините си бе повел топката в наказателното поле. Именно заради дузпата в последния момент Лудогорец изпусна точката, след като дебютира повече от добре в групите на Шампионската лига, но акцентът от приличната игра на разградчани премина към дискусии за дузпата.


"Все още съм в шок. Повече от 24 часа след мача още не мога да проумея тази дузпа. В България никога няма да бъде отсъдена, защото у нас сме малко или много патриоти" - даваше заето журналист от голяма спортна медия в интернет, взимащ през 15 минути необозначени PR-интервюта от Кирил Домусчиев.
Отмяната на опцията да се отсъждат 11-метрови наказателни удари срещу Лудогорец ще важи във всички първенства, приятелските мачове, собствените тренировки на тима, и в компютърните игри Football Manager, FIFA и PES.


Междувременно хората, формирали футболните си, а и много от житейските, разбирания благодарение на родните медии и журналисти, все още вярват в съществуването на колосален международен заговор, поддържащ нарочно България на дъното, за да не стане внезапно световна сила, която никой да не може да озапти.zhelyo

Колко платиха юдеомасоноционисторептилите за дузпата?

Избери отговор!
Край