Челси - Манчестър Юнайтед (Предварително по минути™)

Oct 19, 2018     zhelyo     4892
Челси ще рита топка с Манчестър от Юнайтед. Мачът предстои да бъде игран в две полувремена от по четирдесет и пет минути. Научете още:

'Начало - Мауриньо е наперен като бургаски ъндърграунд играч, изчаткал от шмъркотевини и пускащ клипчета онлайн, докато обикаля света.

'15 - 1:0! Мар Коалонсо се проявява като най-острият ляв бек от Алтин Хаджи насам.
'24 - Митко Бербатов влогва, че отборът трябва да се подкрепя. На клипчето се появява и Дучето, който е организирал невиждана хореография за Берба.

'36 - Погба мотивира съотборниците си, пляскайки с ръце и подвиквайки "айде, айде, айде", тъй като е научил български тактики за мотивация.

'44 - Рюдигер изчеластря Астрид Линдгрен през краката, получава едва жълт картон, а Мауриньо агитира да бъде наричан 600 пъти "лицето" от Младен Маринов на пресконференция, на която се обявява задържането на германеца.

Почивка. Вместо студио, пускат песничката за Нголо Канте, изпята от български баби-франкофонки.

'57 - 1:1! Альоша Санчев изравнява, спечелвайки си названието чилийското Спас Делев.
'66 - Корнер.

'73 - Мората и Лукаку се състезават на камък-ножица-хартия, като ни веднъж не уцелват да покажат и двамата знак, след раз, два, трито.

'85 - Мачът приключва в низходящо темпо, за да поизсъхнат, да не се къпят и в съблекалнята да гледат в сайта на БНТ повторения на Спортисимо.

Край. Хикс за един по-мирен свят.

Какво му е на Моуриньо?

Избери отговор!
Край