Барселона - Ювентус (Предварително по минути™)

Apr 19, 2017     zhelyo     5959
Ето, че дойде мигът за реванша. Ще успее ли Барса да преодолее онова 3:0 в първия мач, както преодоля загубата с 4:0 срещу ПСЖ или Старата Госпожа ще се затвори умело с 11-те си котки? Да видим!

'Начало - Изненадващо, съдийската бригада, извеждаща отборите се състои от Христо Ристосков, Антон Генов, Момчил Врайков, Каубоя и Фънки , съдийски наблюдател е Димо Момиров.

'6 - Първите минути преминават в опит да се види дали Барса няма внезапно да получи прилив на гениалност и сама да си обърне мача, но понастоящем може да се отреди, че Лео Меси е аржентинският Радослав Димитров.
'11 - Червен картон за Жоржо Киелини! Излиза в Интернет клипче как Ристосков си прави чики-рики с Чики Бегиристайн вечерта преди мача.

'20 - Дузпа за Барса! Луис Суарес ухапва Сандро, но не му било станало вкусно и се размахват ръце.

'21 - Пропуск! Меси удря греда. На гредата е вдигнат жълт картон.

'35 - Хавиер Масчерано вади пистолет и прострелва в крака Хуан Куадрадо. Прокуратурата, водена лично от Сотир Цацаров не успява да събере валидни доказателства и Масчерано не е обвинен.

'41 - 1:0! Барса повежда, изненадващо с гол в атака, в която съдиите не са повлияли, а Неймар си е пробил добре.
Почивка. Трябват още три гола на Барса, на Ристосков му се носи тирамису.

'47 - Червен картон за Юве! Дибала се откъсва при една от редките контраатаки и съдията го гони от мача, задето не е изчакал Пике да го покрие.

'53 - Появяват се съмнения, че съдийството не е съвсем обективно. Боби Михайлов го заболява стомах.

'59 - 2:0! 9 барселонци хващат по един от 9-те ювентинци, а свободните двама барселонци Меси и Суарес разцъкват до гол!

'61 - Twitter полудява, цял свят се възмущава на съдийството.
'64 - Иванка Тръмп си пуска селфи как реве от цялата тая несправедливост.

'68 - Тръмп пуска бомби, защото не може да търпи някой да наранява Иванка. Момчил Врайков отменя бомбите заради съмненителна засада.

'74 - Путин пуска хакери да отменят головете на Барса на електронното ниво, но специалистът по киберспортно международно право Георги Градев блокира чрез файъруол трета степен акцията.

'81 - 3:0! Барса пуска в игра Динко от Ямбол, който почва да се държи с ювентусците все едно са му гаджета и накрая щат или не - му пускат.

'88 - Изненадващо Ангела Меркел идва на стадиона и вика рефюжис вилкомен. Страх, паника и объркване.
'93 - 3:1! На терена с лодки нахлуват 5000 тунизиеца, които правят ескорт на Сами Кедира все едно ще купува емблемата на ЦСКА. Тунизийският германец вкарва и праща Юве на полуфинал!

Край. Аман.

Имаме ли нужда от съдебна реформа във футбола?

Избери отговор!
Край