Манчестър Юнайтед - Тотнъм (Предварително по минути™)

Aug 7, 2015     zhelyo     6525
Футболът на северозападна островна В група започва да се футболира! Какво ли ще се случи в началото на сезона в лигата, в която е се раздават по около 5 милиона паунда за трансфери на футболисти на нивото на Коста Янев?

Първият сблъсък е между момчетата на Луис Ван Гаал, струващи на клуба колкото глобите на агитката на ЦСКА към БФС за последните 5 години, и отбора, разчитащ на това противниковите защитници да не са се усетили как да се пазят от единия тип голове, които Хари Бастун може да вкарва - Тотнъм.


'Начало - В Англия дори началата на шампионатите са начала на шампионатите, телевизионните коментатори се отдават на 35-минутен увод, съчетаващ очаквания, прогнози, трансферни новини, припомняне на миналия сезон и евентуално съобщаване на стартовите състави и тактическите постройки.
'4 - Внезапно се оказва, че Наско Борносузов е титуляр за Юнайтед, след като погрешка е попаднал сред 200-те нови попълнения на червените дяволи.

'6 - Наско Борносузов преминава от Тотнъм, щото те са купили само трима защитници и дори дефанзивен халф звучи оптимистично за феновете на тима.

'12 - Бастиян Швайнщайгер се разпада, ръждясвайки от английския климат, защото се оказва, че не е баварец, а опел.

'22 - 2:0! Мемфис Попай вкарва два много бързи гола, около 4 секунди след като залогът на zhelyo за първи гол на тотнамче при коеф. 3.75 е приет.

'31 - Маурисио Почетино влиза във VIP Brother като двойник на Тошко Славков, понеже не са намерили оригинала.
'39 - Тошко Славков се появява като треньор на Тотнъм и се изпикава върху четвъртия съдия.

'45 - Полувреме. (поне това ще познаем)

'Второ полувреме - (висока вероятност да нацелим и това)

'48 - Гриша Ганчев праща мутри да видят Канал 3 да не е тръгнал да снима и тоя мач.

'55 - 2:2! Хари Бастун вкарва обичайния си гол, а при повторение от друг ъгъл всички приемат, че е вкарал и втори гол и му го броят.
'62 - Внезапно Наско Курдов влиза в игра, след като жълтата му книжка е дошла погрешка в Юнайтед.

'81 - Мачът е прекратен, след като фенове на ЦСКА нахлуват, след като са научили за еврейския имидж на гостуващия отбор.

БФС наказва ЦСКА да не участва в Премиършип и Скай Спортс да дава мачовете им само от кръста нагоре.

2:2 реалистичен резултат ли е?

Избери отговор!
Край