Хора, мастурбиращи с шкурка, забраняват шегите с всичко, в което някой може да вярва

Jan 12, 2015     zhelyo     4921
ПО ЦЯЛ СВЯТ - Тесногръди хора, които са възприели собственото си гледище за ултимативен мерител кое е добър вкус и коя тема с каква значимост е, ще изготвят безплатно списък с темите, които са допустими за шеги.


Личностите, неумеещи да извличат удоволствие от живота и отдаващи времето и енергията си да търсят от какво да се възмутят, ще помогнат светът да стане едно по-стерилно, скучно и обикновено място, в което да няма хумор, защото в повечето случай изобщо не е смешно.


Списъкът ще може да се използва от всеки, дръзнал да създаде шега, сатиричен текст, карикатура или нещо от тоя сорт, за да е сигурно, че избраните изразни средства, тема и подход са в рамките на добрия вкус на хората, които обичат да влагат от енергията и времето си, за да бъдат засегнати.
"Шегата с нещата, в които някой вярва, е лош вкус. Не говорим само за Бог. Някой може да вярва, че е пъпеш. Не бива да му се присмиваме, това е негово свещено право и няма нужда от такава гавра" - споделят тесногръдите хора, радвайки се посвоему на липсата си на радости.


Както е известно, много хора смятат вярванията си за свещени, освен вярването в тезата, че всичко може да бъде прието от някого за смешно, което било гавра.


zhelyo


 

Ще е от полза ли такава забрана?

Избери отговор!
Край