На дете му изсъхнаха краката, трябвало да върви 100 метра до училището

Sep 15, 2022     Димо     7204
СОУФИЯ - Шокиращ инцидент се случи на първия учебен ден в столицата.

На четвъртокласник от 32 СОУ му изсъхнаха краката по време на церемонията по откриването на учебната година. По време на традиционните рецитали в двора на училището детето усетило болка и неразположение в краката.

ПроблемЪТ прогресирал при събирането в класната стая. Когато си събуло обувките изпищяло от ужас, учителката веднага се притекла на помощ, но припаднала при вида на ужасяващите изсъхнали и съсухрени като пащърнак на слънце крака на детето. Наложило се да дойдат две линейки.
В болницата лекарите били шашардисани, коментират че никога не са виждали нещо толкова ужасяващо. По сведения на детето причината за внезапната аномалия бързо била установена.

Оказва се майката на детето не успяла да намери място за спиране непосредствено до входа на училището, където имало спрени автомобили на три редици. Вместо да започне четвърта и да блокира и насрещното движение по булеварда, тя взела безотговорното решение да спре чак на две пресечки от сградата. Така на детето му се наложило да извърви около 100 метра обратно от колата до училището и това причинило изсъхването на краката.

Агенцията за закрила на детето се самосезира след скандалния случай и майката е заплашена с отнемане на родителските права над инвалидизираната си рожба.  

Трябва ли родителите да имат право да спират където и да е, ако е до 10 метра от входа?

Избери отговор!
Край