Решение! Учители ще заплащат престоя на учениците в клас.

Feb 19, 2024     ФАКТЕ     32704
ОБРАЗОВАТЕЛНИЦА - Нова педагогическа инициатива обещава революция в образователната система: учители да финансират учебния процес на своите ученици. В отговор на нарастващите искания на родителски колективи, държавата обмисля въвеждането на уникална схема, която предвижда заплащане на учениците за присъствието им в класните стаи.

С предложението се цели мотивиране на младежите да присъстват на училищни занятия, като същевременно се подкрепят родителските бюджети.

Здравко, който понякога се представя като баща, но понякога отрича да има родствена връзка с момичето, за да не носи отговорност: „Защо моята дъщеря да не бъде възнаградена за труда си в клас? Аз лично съм напълно отворен към идеята да управлявам нейния „учебен хонорар“ от 500 лв. месечно.“
Обсъжда се средствата да излизат директно от джоба на учители, тъй като настояват да пълнят главите на невинни деца и младежи с имуноглобулини и средновековна история.

Експерти подкрепят идеята, подчертавайки, че такава мярка би допринесла за увеличение на БВП, като трансформира часовете, прекарани в безцелно скролване и цъкане на социалните мрежи, в икономически измерими стойности. 

Учениците вече с нетърпение очакват да се върнат в класните стаи с финансов стимул, вместо с мъмрене и заплахи някой да занимава техните.

 

Колко да плащат на учениците?

Избери отговор!
Край