Марадона, Цеца Величкович и куп изненади за участниците в учителския събор на Кунева

Jun 7, 2016     zhelyo     21258
АРЕНА АРМЕЕЦ - Плеяда от международни звезди ще вземат участие на учителския събор в Арена Армеец, организиран от Министерството на образованието между две борби с корупцията на Меглена Кунева.


Диего Армандо Марадона се е заклел, че ще дойде на шоуто и няма да върже тенекия като на Христо Стоичков. С хеликоптер на сцената ще кацне и Цеца Величкович, която ще изпее "Върви, народе възродени".


"Подготвили сме куп изненади, като предстои участието си да потвърдят още Криско, Долф Лундгрен, Денис Родман, Йосиф Кобзон, Иван и Андрей, Андрей Райчев и дуетът между Рафи, Део, Играта и 50 cent" - загатват организаторите на събора в подкрепа на училищната реформа, състояща се от отпадането на буквата О от абревиатурата СОУ.
Строителни войски пък са предприели ремонтни дейности на Арена Армеец, така че покривът да може да се смъква, за да се пусне заря от Българската православна църква.


Мултифункционалната спортна зала, която се ползва главно за концерти, предизборни изстъпления с ръкопляскане и за държане на заложници по време на обработката на фалшиви изборни протоколи очаква своите 15 000 посетители на 19 юни, където родните учители ще бъдат събрани да ръкопляскат, да видят топовен изстрел и да видят как просветното министерство харчи 2 милиона лева - пари, достатъчни за това всеки ученик да се сдобие със свое копие на История славянобългарска.


zhelyo

Какво очаквате да се постигне на този събор?

Избери отговор!
Край