Спилбърг подкрепи Реформаторския блок, предложил още клипове

Apr 10, 2014     zhelyo     5386
ЛОС АНДЖЕЛИС, САЩ - Стивън Спилбърг, чийто клип за кампания на Барак Обама бе взаимстван наскоро от Реформаторския блок, изненадващо подкрепи кампанията на формацията за евроизборите и изяви желание да помогне.


"Видях интерпретацията на моя клип и съм вдъхновен да помогна. Видях и прилика между Обама и Иван Костов, което значи, че съм на прав път" - споделя именитият режисьор, станал известен с филми като Челюсти, Извънземното, Списъкът на Шиндлер и Дунав мост - 2.


Спилбърг е предложил лично на лидерката в листата на РБ Меглена Кунева да ѝ направи клип, в който тя сочи към Брюксел с думите: "Megi go home", като таргетът на този клип са българите в чужбина.
Режисьорът е гарантирал CGI, ако реформаторите поискат по-модерна и въздействаща визия на клиповете си или да накарат хората да се гневят какво е общото между евроизбори и разбиването на комета в извънземен космически кораб в 3D.


Междувременно Меглена Кунева обяви, че целта ѝ в настоящата кампания е да използва Facebook, където да използва максимално количество думи при минимален смисъл.


zhelyo

До каква степен разчитате на предизборните клипове за избора си?

Избери отговор!
Край