Напук на СЕМ: Гала предлага алтернативна гледна точка за гравитацията и аеробното дишане на човечеството

Jan 12, 2017     zhelyo     6604
ВЕЧЕ ИЗУЧИХМЕ СВЕТА, ВРЕМЕ Е ЗА АЛТЕРНАТИВИ - Примата на българския телевизор Гала обяви, че няма да се даде на опитите да бъде ограничена в популяризирането си на алтернативите на медицината като уринотерапия, хомеопаткия и други прикрити индустрии, даващи надежда за здраве срещу пари.


"Няма да се дам на тази цензура, няма да смачкате моя просветителски дух! Чувствам се като Джордано Бруно, но няма да ме запалите, преди аз да запаля огъня на познанието!" - решена е Гала.


В ударни броеве на късносутрешното ѝ предаване На кафе тя е заложила разпространението на алтернативните гледни точки по всякакви теми - дали да вярваме в гравитацията, нужно ли е наистина да дишаме, наистина ли атомите съществуват и защо Господ би допуснал Еволюцията.
"Истината е някъде там! Тя не принадлежи на никого. Ако аз кажа, че 2+2=5, това е моята истина и тя е свещена!" - облече се в рицарски доспехи Гала, бореща се за свободата на словото.


В днешния брой на предаването Гала ще запознае телезрителя с човек, който е убеден, че Земята е плоска и вредните магнитни вълни може да бъдат спрени, ако световните правителства спрат да получават пари от Долната земя, а наредят на армиите си да нахлуят и да спрат лъчението.


zhelyo

Как оценявате влиянието на Гала за народното здраве и разум?

Избери отговор!
Край