Спират вноса на кафе, за да прекратят сутрешните протести наесен

Aug 6, 2013     zhelyo     5606
Горчиви новини за любителите на кафето долетяха от мрачните сталинистки коридори на Министерски съвет. Наши добре осведомени източници съобщиха, че правителството ще затрудни максимално вноса на кафе. Целта е през август кафето в магазинната мрежа да се изчерпи и през септември, когато парламентът заработи отново, сутрешните протести „На кафе” да останат без основната си суровина.

 
Да ги видим тогава тези красиви и умни лигльовци как ще протестират без кафе. Нашите поддръжници са с високо кръвно и не им трябва такъв допинг. Освен това те винаги могат да си правят сбирките пред НДК с надслов „На Инка”. И без това „Инка”-та ще им припомни младостта, а това несъмнено ще ги ободри” – това е бил чут да казва високопоставен чиновник в МС.

 
Единствените изключения ще бъдат за районите с концентрация на ДПС-избиратели, където се предвижда да има кафе за джезве. Освен това за отбрани интелектуалци, симпатични на „червената” партия, ще бъде доставяно нескафе по домовете. Очаква се то също да припомни на белокосите творци младините им, когато бурканчето нескафе имаше статута на златно кюлче, и това да ги импулсира за нови произведения, възхваляващи Партията.
 
Не!Новините ще потърси гледачка на кафе, за да ви информира първи за развоя на събитията и да ви предостави, както винаги, прясна информация, която не е минала през филтър.

Vasko Bog
 
 

Какво ще правите без кафе?

Избери отговор!
Край