Гала ще изследва чакрална енергия, за да открие коя е автентичната десница

Feb 7, 2017     zhelyo     5868
НА КАФЕ ОТ ЧИА И ЕНЕРГИЙНИ КРИСТАЛИ - Водеща Гала обяви, че в утрешното си предаване ще установи с точност до 105% коя е най-дясната, най-демократичната и най-мирната партия в страната.


Мотивирана от споровете между останките на Реформаторския блок, ГЕРБ, метаморфозиралото в Нова република ДСБ и коментарите на либертарианците във фейсбук, според които всички останали са комунисти, Гала е пожелала да открие алтернативната и най-истинска истина.


"Чакрите и аурата не лъжат. С огледало на Козирев и малко кванти ще установим с точност. Повикала съм едни лели с профили в Интернет, те знаят по-добре. Аз само ще кимам и ахкам с почуда наоколо" - обещава Гала.
С цел обективност, дясността ще бъде изследвана у всички партии - включително леви, центристки, национал-популистки, клиентелистки, и дори една партия белот, по време на която се е водел политически разговор и тя автоматично е станала политическа партия.


"Само Иван Костов е десен в тая държава" - предсказа в кратичък тийзър гадателка, поканена днес в На кафе да предскаже какво ще се случи утре.


zhelyo

Как се установява най-добре дясност?

Избери отговор!
Край