През пролетната ваканция третокласник превъртя целия TikTok

Apr 5, 2024     zhelyo     1750
ВАКАЦУВАНЕ - В неотразим опит да оползотвори максимално пролетната си ваканция, един третокласник постигна това, което мнозина смятат за невъзможно - прегледа всеки един важен клип в TikTok.

Под вниманието му попаднаха абсолютно всички видеа: Такива, в които хора се опитват да дублират смешки на други хора, до серии с фалшиви и често крайно опасни "трикове" за по-лесно готвене и поправка на домашни потреби.

Не са били пропуснати и клиповете, в които размишленията за живота се разгръщат от глуповати млади дами в минимално облекло.
"Тази ваканция научих толкова много! Например, че можеш да поправиш виснал контакт с плюнка и пирон и че Волен Сидеров е топ човек", споделя младият ентусиаст, който е решил да запази анонимност в името на дигиталната си сигурност.

Родителите на талантливия младеж се изказват с примесени чувства. "От една страна сме щастливи, че той намери начин да се забавлява и учи нови неща, но от друга страна... не сме сигурни дали идеите за живота, които той придобива от тези видеа, са напълно подходящи. Няма какво да направим, каквото - такова", споделят те, като същевременно отправят поглед към залепените с кал от навънка плочки в банята.

По всяка вероятност, след като е покорил TikTok, следващата стъпка в дигиталното пътешествие на третокласника ще бъде да се отправи към нови интернет галактики, изпълнени с още по-абсурдни и ексцентрични предизвикателства.

Какво правехте във ваканциите си вие, дето се възмущавате сега?

Избери отговор!
Край