На 4-часов извънреден брифинг през нощта Оперативният щаб обяви, че ваксината може да има вкус на пиле, може и да няма

Dec 3, 2020     zhelyo     6321
ВИНАГИ СЪС СВАЛЯНЕ НА МАСКИТЕ ОТ ГОВОРЕЩИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА АЕРОЗОЛИ - Нов брифинг дари обществото с умерено количество информация относно пандемията, която ни е новото нормално.

На продължил 4-часа брифинг представители на Националния оперативен щаб, които вчера зарадваха населението с това, че вече има План за готовност при (следваща, очевидно не тази) пандемия, за който не бяха съобщени никакви подробности, станаха ясни новости около ваксинирането на населението.

"Ваксините са, дето се вика, с единия крак в хладилницте. Не искаме да спекулираме, но те може да имат вкус на пилешко, може и да нямат. Може и никога да не разберем, защото са много студени и сигурно рецепторите на езика ще премръзнат. А и са предвидени за инжекция. Не знаем дали ще има чипси вътре, но те са вредни за деца" - сподели сърдит и жален човек, когото явно чудото на възстановената след оплешивяване коса не е донесла необходимата радост в живота.
Разбира се, допълнителна информация за ваксината бе отказана, тъй като се очаква да заработи успоредния Национален щаб за имунизиране и чипизиране на населението, който бе анонсиран на вчерашния брифинг.

"Искати ли да ви прочита статистиката от последните 68 минути. Има толко и толко новозаболели. Има толкоз изликувани. И една жена в арпаджик... ааа, прощавайте, Пазарджик, се е разболяла втори път безсимптомно, но памучито не лъжи" - обяви по-весел наглед експерт, който сигурно разбира много от здравните въпроси, но е представител на щаб, в който науката отдавна е отстъпила на суетата на параноична мутра, обикаляща страната с джип, от който слиза само в контролирана среда.

 

Какво очаквате от ваксината?

Избери отговор!
Край