Предприемач от Люлин: По-добре 6 бона за качествен материал, отколкото за очила на Apple

Jun 9, 2023     На Боянчо брат му     2413
iLYULYU - Предприемач от столичния квартал Люлин, чието име и поприще са обществена тайна за служителите на 9-о РПУ и живущите наблизо, излезе с конкурентна, или дори по-добра, идея от тази за Vision Pro на Apple как по-ефективно да бъдат похарчени $3500.

"Вижте сега, това е сериозна сума и следва да се похарчи разумно. Гледах рекламата на джунджурията, човек трябва да следи конкуренцията си изкъсо.Гарантираме същите, ако не и по-добри визуални ефекти, без да има необходимост от ток или уайфай.

В зависимост от избора ще се сдобиете с анимирани очи, можете да говорите с когото поискате и ще гледате каквито искате филми на дори по-голям екран от обещания",
подхвана той.
В допълнение предлаганата от него услуга има бонус, ако заведеш нов клиент, нещо което компанията от Силициевата долина избягва като практика.

"Ако човек предплати цялата сума наведнъж, може да спазари и отбивка от цената. Само на някого да не му хрумне да снабдява други хора, че нали", уклончиво завърши нашенската алтернатива на Тим Кук.

В последния допуснат статус в американска социална мрежа Възраждане одобри идеята под предтекст, че се подкрепя българския производител, а не ставаме чуждопоклонници за поредното нещо.

Кое избирате на тази цена?

Избери отговор!
Край