Не!Новините отвръща на удара на bTV със собствена версия на Юксел Кадриев

Jul 31, 2015     zhelyo     7862
МЕДИЯ №37 - След като сайтът на bTV започна да публикува сатирични измислени публикации в желанието да достигне класата и смислеността на Не!Новините, медия №37 в страната не остана по-назад.


​Любимият сайт на 28 поколения българи и едно врабче е предприел дръзки мерки да си създаде собствен Юксел Кадриев, клонирайки популярния водещ на Новините с джапанка.


Целта е ясна - след като bTV отхапа монопола на Медия №37 в сферата на сатиричното, Не!Новините да вземат монопола новините да бъдат четени от човек, който не знае, че ги чете и понякога рязко спира, за да гледа наляво-надясно, преди някак си да продължи.
"Ако това не помогне, ще си направим вечерно шоу, в което последната шега да е казана преди 8 години, а сега да използва за гости собствените си сценаристи, на които им е писнал живот в търсене на вицове в Интернет, които да бъдат раздути надълго, така че да бъдат изиграни от талантливи актьори" - заплаши zhelyo, тръгнал на вендета срещу първата частна ефирна национална телевизия.


Не е изключено и двете медии да играят театър за пред хората, за да накарат целият роден Facebook да пише съобщения на zhelyo, че bTV са почнали да пишат Не!Новини и как така си позволявали това, защото сатиричните медийни жанрове не може да се ползват току-така от всеки, който е открил, че конвенционалните медии са акумулатор на посредствеността.


zhelyo

Възмутихте ли се, че bTV публикува свои Не!Новини в сайта си?

Избери отговор!
Край