Не!Новините може би ще определят 150-те най-не!влиятелни българи изобщо

Mar 16, 2015     zhelyo     5065
МЕДИЯ №37 - Популярният сайт за псевдожурналистика, политически пророчества и използване ни в клин, ни в ръкав на думи като аспержа по средата на изречението, nenovinite.com може да направи класация на 150-те най-невлиятелни българи изобщо.


Топ 150 най-невлиятелни българи ще определи хората, които са най-безинтересни и несъществени и чиито въжделения, мечти, размисли и вкусове са най-безинтересни, като проектът може би ще доведе до никакъв интерес.


От  16 март до 5 април всеки ще има възможност да игнорира своя фаворит на специален сайт на проекта, в който няма да има място за нищо, понеже истински безинтересните и невлиятелни хора няма как да стоят написани някъде. Организаторите предвиждат фокусиране върху няколко сфери за номинации: Безличие, простоватост, скучност, асоциалност и престиж.
За всяка от тях ще отговаря абсолютно никакво жури, защото е недопустимо някой да губи време, занимавайки се с невлиятелни личности.


А може би изобщо няма да е така, обявиха от Медия №37, след като ентусиазмът им за поредно нещо се изгуби, след като го описаха в няколко изречения.


zhelyo

Повлияйте на резултатите в анкетата, за да не се чувствате не!влиятелни!

Избери отговор!
Край