Не!Новините в Cine Grand: Мъжът от U.N.C.L.E.

Aug 17, 2015     zhelyo     4214
Този път Не!Новините се изтегнаха в предпочитан ъгъл на наклона на облегалките в креслото в Cine Grand и гледаха новия филм на Гай Чичи - Мъжът от U.N.C.L.E.


Не!Новините така се изтегнаха в зала TSAR чичовската в очакване филмът да импонира на заложената у всеки българин на повече от 6 години чичовска страна - да има алкохол, жени, технологични работи и като цяло филмът имаше тия неща, но сякаш филмът беше доста по-действен от очакваното и нямаше чичовщинии.


Гай Ричи, който вече явно е станал Чичи, вече не ни занимава с бруталните махленски гангстери от Острова, а с конспирациите на Студената вода - руското и американското разузнаване и тяхната обща борба с духа на нацизма. Руски и американски таен агент трябва да осуетят плана на нацистко-фашистки кръгове да правят атомни бомби. Което далеч не е чичовско, щото чичовските проблеми се свеждат до това, че някой им е заел мястото на паркинга.
На Не!Новините чак им стана неудобно, че са начичкавели. Толкова екшън - преследванета, шамари, под, над вода, обрати, контраобрати. Изобщо не е чичовски филмът, казва си Медия №37, погалвайки позапълнения с пуканки и бира свой корем. И накрая си вдигат креслото с копчето, за да застане обратно в седяща поза, като се благодарят на тайните агенти, че са подсигурили света така, че с копчето от киното не пускаш атомни бомби.


А пък саундтракът си е доста гайричевски и отново прави половината филм да е филм. За жалост, Мъжът от U.N.C.L.E. обаче свършва и Не!Новините трябва да се размърдат и да излязат, а не да си лежат в кинозалата. Но чичовската част от душата на Не!Новините продължава да си лежи в Cine Grand.

Кое прави от мъжа чичо?

Избери отговор!
Край