Огромен наплив към ЮЗУ, хиляди желаят да повторят успеха на Пеевски

Oct 10, 2013     zhelyo     8652
Югозападният университет "Неофит Рилски" в Благоевград е обект на невиждан интерес от кандидат-студенти, желаещи да тръгнат по стъпките на Делян Пеевски, който се оказа, че е родният Бил Гейтс.


"Имаме от вчера над 1000 кандидат-студенти, въпреки че по това време нямаме изпити за прием. Но това не е проблем, ние не очакваме от студентите си да знаят такива работи. Достатъчно е да дишат, за да ги приемем" - споделиха от администрацията на университета.


Доскоро маргинализираното ВУЗ бе смятано за безперспективно, а учащите в него се записваха, за да имат диплома, така че да могат да мрънкат как са висшисти, а живеят мизерно. Ето, че това внезапно се промени и всички искат да последват образователните валенции на Делян Пеевски.
Както е известно, Пеевски е демонстрирал висш нюх в областта на мениджмънта, като влиза в борда на директорите на Пристанище Варна, още преди да завърши право в ЮЗУ. След дипломирането си, Пеевски става генератор за успехи и завист у неможещите.


Не!Новините припомнят, че все пак дипломата на Делян Пеевски е значително по-действителна от тази на редица държавници, които са завършили катедра Фотошоп в университета в Ксерокс.


zhelyo

Каква е рецептата за успех на Пеевски?

Избери отговор!
Край